Banner about page 2.0.jpg

about

Eczeem, psoriasis, vitiligo, acne, rosacea. Wat doe je als je naar het strand wilt, of een date hebt, of gewoon wil slapen? Welke kleren trek je aan of niet aan? Wat kun je beter wel of juist liever niet eten?

Skin in Clover is een lifestyle blog voor iedereen die met enige regelmaat last heeft van haar huid. Want huid met een temperament kan nogal bepalend zijn in het dagelijks leven.

 

De meeste van onze bloggers hebben zelf ook een huidaandoening. Zij spreken uit ervaring als ze je vertellen hoe zij het doen, maar zonder jouw ervaring en geheime recepten is het niet compleet.

Kom bij de Skin in Clover community

Dit blog is voor de mensen aan de frontlinies, een platform waar je elkaar kunt steunen en tips uit kunt wisselen. Wij geloven in de kracht van 1+1 =3. je bent sterker als je samen bent. 

 

Volg de discussies in de community op de Facebook en Instagram pagina's van Skin in Clover. Deel je beste tips, en geef je op voor de nieuwsbrief zodat je geen update meer mist.

Inschrijfformulier

onze bloggers

KarimaBaky_edited.jpg

Karima

Karima (27) is freelance content specialist en fotograaf. Haar grootste passie is creatief zijn in zowel woord als beeld. Sinds 2018 heeft ze er een extra bezigheid bij: dealen met acne en álles wat daarbij komt kijken. In plaats van dit als iets negatiefs te zien, ziet ze het als een kans om nóg meer te leren over de huid als grootste orgaan, een gezonde leefstijl en mindfulness. Je volgt haar journey op skininclover.com. 

Melissa_edited.jpg

Melissa

Mijn naam is Melissa en ik heb een grote passie voor schrijven. Naast mijn studie Mondzorgkunde ben ik veel bezig met de huid. Doordat ik zelf veel ervaring heb op het gebied van huidproblemen vind ik het leuk om mijn ervaring te delen met anderen.

Nikki.jpg

Nikki

Nikki hier! '90s kid, freelance content creator en fulltime chaoot. Wat informatie over mij die er écht toe doet: Ik aai katten op straat (mag ook gewoon gezegd worden) en hou van quotes, maar dan niet de #livelaughlove variant. So you know. Happy reading!

tyler-nix-5L-GBr6JE0I-unsplash.jpg

Jules

Ik ben Jules, 33 jaar, ik woon in Arnhem met mijn twee vissen en fluffy hond. In het dagelijks leven ben ik opperhoofd van mijn eigen tekstbureau, dat doe ik al krabbend en crème smerend. Op Skin in Clover lees je over de dagelijkse, grappige of gênante momenten uit mijn leven. Waarschuwing: kan allergische reacties uitlokken.

_LD46177%20web%20(2)_edited.jpg

Chantel

Mijn naam is Chantel van Eijsden en als holistische huidspecialist help ik al 24 jaar vrouwen met een huidprobleem en zoeken we samen naar een behandelprogramma om ze beter in hun vel te laten zitten. Mijn specialiteit ligt bij de couperose-, gevoelige-, droge- en eczeemhuid. Ik ben gek op masseren, mediteren, leren, lezen, wandelen in het bos, varen, suppen, strategische spelletjes en kaartspellen. Graag deel ik met jou mijn ervaring op het gebied van een gevoelige, rode, eczeemhuid.

image1_edited_edited.jpg

Marlou

Ik ben Marlou, 40 jaar oud, waarvan ik er al 10 in Zweden woon - samen met man, twee kinderen, en twee buitenkonijnen. Nadat ik jarenlang vreemde talen studeerde, werk ik nu als freelance copywriter - in het Nederlands :-). Dankzij een gevoelige huid, vele allergieën, zwangerschappen, en stug doorfietsen in de kou, kan ik mezelf een pro noemen op het gebied van huidproblemen. Mijn zoektocht naar oplossingen bracht me niet alleen bij reguliere geneeskunde, maar ook bij alternatieve geneeswijzen. En nog steeds pluis ik huidfeitjes en -fabels uit tot op de bodem. Dus daar zal ik jullie mee lastigvallen én hopelijk ook helpen :-).

Image by Bogdan Cadar

Charelle

Bio volgt

oprichter
profielfoto Merel.jpg

Merel

Merel van der Ham is de drijvende kracht achter Skin in Clover. Nadat zij zag hoe een vriendin met handeczeem soms moeite had met gewone dagelijkse dingen, zoals mensen een hand geven, is ze zich steeds meer verdiepen in de worsteling van mensen met huidaandoeningen. Zij gelooft dat gezien worden, inclusief al je strubbelingen, mensen veel kracht kan geven. Dit is het doel van zowel Clover, de kledinglijn voor iedereen met huidproblemen, als de online community Skin in Clover. 

  • Grey LinkedIn Icon